Detingut un home després de tallar mig nas a un jove amb una motoserra a Sant Isidre

L'home havia sigut víctima de robatoris en el seu negoci en diverses ocasions

Motoserra intervinguda per la Guàrdia Civil
Motoserra intervinguda per la Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus i un altre d'amenaces greus després de tallar mig nas a un jove de 20 anys amb una motoserra a Sant Isidre (Alacant). La víctima ha patit una pèrdua de substància nasal i ha necessitat 15 punts de sutura.

L'ara detingut també va amenaçar de mort un altre home amb una arma simulada que hi havia al costat del ferit dins d'un vehicle, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. Segons les investigacions dels agents, el presumpte agressor, que havia sigut víctima de robatoris en el seu negoci en diverses ocasions, en veure "rondar" per la zona del seu establiment el vehicle en què viatjaven les víctimes, va sospitar d'ells i "va actuar pel seu compte".

Els fets es van produir el 3 de febrer, quan dos homes circulaven en el seu vehicle per un polígon industrial del municipi de Sant Isidre i van veure com un altre cotxe els perseguia. Després es va creuar enmig de la carretera, per la qual cosa es van veure obligats a aturar-se.

El presumpte autor dels fets va abandonar el seu vehicle, va amenaçar de mort els dos amb una pistola i va traure del maleter una motoserra elèctrica que va introduir en el cotxe per la finestra del copilot.

Després de fer gestions per a localitzar-lo, els agents van poder situar l'acusat en l'habitatge d'un amic a Rojals. L'home va confessar els fets als agents i va col·laborar en tot moment per localitzar les armes emprades en l'atac, una arma simulada i una motoserra, que van ser intervingudes. L'arrestat ha passat a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció 2 d'Oriola, que ha decretat la seua llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

stats