Detingut un home acusat de matar la parella embarassada a Manresa

Els fets van ocórrer el 6 de maig a l'habitatge de la parella, i en un primer moment els mossos no van tractar el cas com una mort violenta, com ha mostrat ara l'autòpsia i la investigació policial

Mossos d'Esquadra
Mossos d'esquadra / Arxiu

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a Manresa a un home per la seua vinculació amb la mort violenta de la parella sentimental, de 30 anys, que estava embarassada, el passat dia 6 de maig en aquesta localitat.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, les investigacions policials i els informes mèdics forenses indiquen que hi ha suficients indicis de criminalitat en aquesta mort violenta, en la qual estaria implicat la parella de la dona morta.

Els fets es van produir durant la matinada del passat 6 de maig en l'habitatge de la parella, situada en el carrer Gaudí del barri Sagrada Família de Manresa.

En un primer moment, els Mossos no van tractar aquest cas com una mort violenta, ja que durant la primera inspecció visual no es van trobar signes de criminalitat ni indicis suficients en el cos de la dona perquè fora considerat un homicidi.

No obstant això, com marca el protocol, la policia catalana va obrir una investigació per a esclarir els fets, que al costat del resultat de l'autòpsia han determinat que sí que es tracta d'una morta violenta i que, a més, hi ha indicis de la participació de l'home en el crim.

Arran d'aquestes indagacions policials i del resultat forense, els Mossos han detingut aquest dilluns el sospitós, que es troba en aquests moments en la comissaria de Manresa, a l'espera de passar a disposició judicial.

La investigació dels Mossos continua oberta i el jutge ha decretat el secret de les actuacions, de manera que no ha transcendit si existien denúncies prèvies per maltractaments o si l'home detingut té antecedents.

També et pot interessar

stats