Un home apunyala l’esposa en un poble de Sevilla i després se suïcida

La dona, en estat greu, es recupera a l’hospital de les ferides d’arma blanca que presumptament li ha propinat l’agressor

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 debades per a demanar ajuda / À Punt NTC

Una dona està ingressada en estat greu a l'Hospital Virgen de la Macarena de Sevilla, després d'haver sigut apunyalada, presumptament, pel marit, que es va suïcidar minuts després dels fets, a Cazalla de la Sierra (Sevilla).

El servei d’Emergències va rebre una telefonada aquest diumenge de vesprada, a les 19:45 hores, que alertava de l'apunyalament de la dona. Davant aquesta advertència, es van personar al lloc dels fets els agents de seguretat.

En arribar al domicili, la policia van trobar una dona amb ferides d'arma blanca i un home amb ferides sense especificar, que va ser evacuat a l'hospital, i va morir ja al centre hospitalari.

El 016 per a demanar ajuda

Cal recordar que el telèfon 016 està a l'abast de les dones víctimes de violència masclista. És anònim, gratuït i confidencial. A més, atén tant les dones que pateixen qualsevol tipus de violència masclista com les persones del seu entorn que volen informar-se de com ajudar-les.

També et pot interessar

stats