Detingut un home amb 3,5 quilos d'haixix i cocaïna després d'una persecució per Alacant i Mutxamel

Dos agents van haver de ser atesos per ferides de caràcter lleu durant la detenció

EuropaPress 5357976 policia local detiene larga persecucion individuo 35 kilos hachis 100
Els agents van trobar 3,5 quilos d'haixix i 100 grams de cocaïna al cotxe / Europa Press

La Policia Local d'Alacant ha detingut un home amb 3,5 quilos d'haixix i 100 grams de cocaïna després d'una llarga persecució per Alacant i Mutxamel (Alacantí). Els agents del Grup Operatiu d'Intervenció Ràpida han recorregut diversos carrers de la zona nord d'Alacant i el terme municipal de Mutxamel. La persecució ha finalitzat prop de la Llar Provincial.

Dins del vehicle interceptat hi havia tres quilos i mig d'haixix i més de 100 grams de cocaïna. Els agents van instruir diligències per tràfic de drogues, per conducció temerària i atemptat contra agent de l'autoritat. En aquest sentit, dos agents van haver de ser atesos per ferides de caràcter lleu durant la detenció.

Els fets van tindre lloc dimecres passat i van iniciar-se quan els agents van notar una "actitud sospitosa" del conductor d'un vehicle d'alta gamma, que els va tractar d'evitar a gran velocitat i va fugir cap a l'autovia.

Després d'un "intens" seguiment al qual es van afegir més unitats policials, van aconseguir detindre el vehicle. Així i tot, el detingut va fugir a la carrera fins que va ser detingut prop de la Llar Provincial, després d'oferir una gran resistència a la policia.

També et pot interessar

stats