Detingut a Alcoi per robar-li a un conegut cupons de loteria premiats

El presumpte autor, que va entrar en l’habitatge de la víctima a Alcoi, va resultar ser una persona del seu entorn

Imatge d'arxiu de la policia nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un home a Alcoi per robar en l'habitatge d'un conegut un telèfon mòbil, una serra radial i diversos cupons d'un sorteig de loteria que havien resultat premiats.

Tot va començar quan un venedor del sorteig de loteria va denunciar haver sigut víctima d'un robatori en el seu habitatge. Segons la denúncia, l'assaltant va accedir escalant pel mur perimetral que donava accés als patis comunitaris, i va deixar restes de les petjades del seu calçat en les parets.

Des del primer moment, la víctima va sospitar d'una persona del seu entorn, ja que els seus gossos es trobaven en l’habitatge en el moment del robatori i no es van alterar per la presència de l’intrús. 

Els agents de la comissaria de Policia Nacional d'Alcoi van prendre declaració a diversos venedors de cupons del sorteig de loteria, que van declarar que alguns cupons que coincidien amb les numeracions dels que havien sigut furtats els havia anat cobrant un home, que va resultar ser una persona de l'entorn de la víctima.

Finalment, els agents van donar amb el parador del presumpte autor, que va ser detingut i posat a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la capital de l'Alcoià.

També et pot interessar

stats