Detingut a Carlet un venedor de loteria per simular un robatori amb violència a Alginet

L'home, de 48 anys, va simular haver sigut víctima del robatori de 2.500 euros en metàl·lic i 750 euros en cupons i rasques en una administració de loteria

Agent de la Guàrdia Civil en una imatge d''arxiu
Agent de la Guàrdia Civil en una imatge d''arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a Carlet un venedor de loteria per simular haver sigut víctima del robatori de 2.500 euros en metàl·lic i 750 euros en cupons i rasques en una administració de loteria d'Alginet.

Els fets van ocórrer el mes d'agost passat, quan l'autor va denunciar haver sigut víctima d'un delicte de robatori amb violència quan es dirigia a primera hora del matí al seu lloc de treball a Alginet.

Segons va relatar l'home als agents, quan es disposava a baixar del vehicle va ser abordat per un home que el va colpejat amb violència, el qual va arribar a arrabassar-li una bandolera amb 2.500 euros en metàl·lic i uns 750 euros en cupons i rasques.

La víctima va arribar fins i tot a aportar un informe de lesions per a dotar de consistència el seu relat, segons confirmen les mateixes fonts.

Gràcies a la col·laboració de l'empresa en la qual prestava serveis, els agents van verificar que el denunciant es trobava de vacances el dia en què va relatar que havien succeït els fets i que tot va ser una posada en escena per a no fer l'ingrés dels 2.500 euros en el compte bancari de la companyia i així lucrar-se.

El denunciant, un home de 48 anys, va ser detingut el passat 22 de setembre a Carlet per un delicte de simulació de delicte. Les diligències han sigut lliurades en el jutjat d'aquest municipi.

També et pot interessar

stats