Detingut el president d'un club esportiu d'Alacant per corrupció de menors i d'abusos sexuals

Javier Riquelme presidia el club Joves Promeses d'Alacant i l'associació cultural Tots Junts, que organitza activitats per al públic infantil i juvenil.

Imatges del vídeo policial de la detenció de president del club Joves Promeses d'Alacant
Imatges del vídeo policial de la detenció de president del club Joves Promeses d'Alacant / / CNP

El president del club esportiu Joves Promeses d'Alacant, Javier Riquelme, ha passat aquest dissabte a disposició judicial acusat de corrupció de menors, abusos sexuals i falsedat de document públic.

La Policia Nacional ha descobert en el seu telèfon mòbil dotzenes de converses amb menors. Almenys dos d'ells, de 12 anys, han reconegut haver mantingut relacions sexuals amb l’home, que té 32 anys.

Els agents van detindre Riquelme dijous, en descobrir que havia falsificat el certificat de delictes sexuals que havia presentat per a obtindre una subvenció de la Generalitat per al club. Tenia una condemna ferma del 2008 per pornografia infantil i corrupció de menors, segons han confirmat fons del cos policial.

Riquelme també presidia l'associació cultural Tots Junts, que organitza activitats culturals i esportives entre el públic infantil juvenil.  Fins al curs passat també havia treballat de monitor de menjador en un col·legi públic de la zona nord d'Alacant.

També et pot interessar

stats