Detingut a Paterna per agredir sexualment una companya de faena

L'home, de 46 anys, la va amenaçar de violar-la i matar-la si denunciava els fets

Vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna (Horta) un home de 46 anys per utilitzar la seua condició de superioritat per a assetjar, intentar besar i fer tocaments en les parts íntimes a una companya de faena. Ho va fer en reiterades ocasions, sense el seu consentiment, i amenaçant-la de violar-la o matar-la si denunciava els fets.

La investigació dels agents es va iniciar després de tindre coneixement que una jove havia estat presumptament agredida sexualment en el seu lloc de treball per un dels seus superiors, i que podria no ser un fet aïllat. Els fets hauren tingut lloc entre l'1 de febrer del 2022 i l'1 de gener del 2023 en un local comercial de la població valenciana on tots dos treballaven, segons han informat les forces i cossos de seguretat.

Presumptament, l'home, que tenia un lloc de responsabilitat, feia ús de la seua posició de superioritat per a assetjar, intentar besar i acostar-se a la víctima estrenyent-la contra els seus genitals, arribant a realitzar-li tocaments als pits i a les natges, tot això mentre proferia frases libidinoses. A més, havia amenaçat a la jove de violar-la o matar-la si denunciava els fets.

Després de diverses setmanes d'investigació, els agents van esbrinar que no es tractava d'un fet aïllat, sinó que podria haver-hi més casos. Finalment, els agents detingueren la setmana passada l'home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, i després de registrar el domicili, intervingueren quatre catanes, una arma tipus "taser" i una pistola de balins.

L'arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat una prohibició de comunicació i aproximació a la víctima de 300 metres, així com la intervenció de qualsevol classe d'arma que poguera tindre al seu domicili.

També et pot interessar

stats