El detingut a Marbella reconeix que matà l'exparella i la va llançar sense cap i mans a la mar

Hi ha un segon detingut, amic del principal investigat, per conduir aquest i la víctima en una furgoneta al lloc on es va cometre l'homicidi

Cotxe de la Policia Nacional a Marbella
Cotxe de la Policia Nacional a Marbella / Policia Nacional de Málaga

L'home detingut a Marbella, al qual la Policia investigava per matar l'exparella i llançar a la mar el seu cos sense cap ni mans, ha confessat els fets davant les evidències que l'assenyalaven com l'autor d'aquest crim.

La Comissaria Provincial de la Policia ha confirmat en un comunicat que els investigadors han fet una reconstrucció dels fets en un enclavament de la costa de Marbella on, segons declaracions de l'autor confés, va posar fi a la vida de l'exparella i va llançar-ne el cos mutilat a la mar.

A més, agents de Policia Científica han dut a terme una inspecció ocular sobre el terreny amb la recollida de vestigis.

Hi ha un segon detingut per aquests fets, amic del principal investigat, per conduir aquest i la víctima en una furgoneta a la localització on es feu l'homicidi.

Agents de la Policia Nacional van detindre aquest home, de nacionalitat colombiana i resident a Marbella, per infringir una orde d'allunyament i després que una dona alertara que el cos trobat en una platja de Marbella era el de la seua germana, que era víctima de maltractaments.

També et pot interessar

stats