Detingut a Madrid per abandonar el nadó al cotxe i estar en una pista de futbol amb uns amics

L’home, de 26 anys, va deixar el xiquet a soles almenys mitja hora dins del cotxe i els bombers van haver de rescatar-lo

El nadó es va quedar a soles dins del vehicle i, en ser rescatat, van haver de fer-lo entrar en calor perquè tenia la temperatura corporal molt baixa
El nadó es va quedar a soles dins del vehicle i, en ser rescatat, van haver de fer-lo entrar en calor perquè tenia la temperatura corporal molt baixa / À Punt NTC

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un pare acusat d'abandonar el nadó, de set mesos, en el cotxe mentre ell estava en unes pistes de futbol amb uns amics.

Els fets van passar la vesprada de divendres. Diversos vianants es van adonar de la presència d'un menor, que estava a soles dins d’un vehicle estacionat, i van avisar els serveis d’emergències.

Quan els agents van arribar, els bombers ja havien rescatat el menor i l'havien fet entrar en calor, atés que presentava una temperatura corporal baixa.

Els policies van iniciar les perquisicions per a trobar els progenitors. Van investigar qui era el propietari del vehicle on estava la criatura i van concloure que era l'àvia del menor.

No obstant això, a la mitja hora d’arribar els agents, va arribar fins al punt on estava aparcat el cotxe el pare del nadó, de 26 anys, qui va manifestar als agents que s'havia absentat "cinc minuts" per a reunir-se amb uns amics en unes pistes de futbol.

Aleshores, va quedar detingut acusat d'un delicte d'abandó de menor. El menor va quedar a càrrec de l’àvia, ja que la mare del nadó no podia desplaçar-se fins al lloc on estava el seu fill. 

També et pot interessar

stats