La jutgessa envia a presó l'advocat acusat de matar la parella a València

Aquest seria el quart feminicidi registrat enguany a la Comunitat Valenciana

Carrer de l'Eixample de València on van ocorrer els fets
Carrer de l'Eixample de València on van passar els fets / À Punt NTC

La titular del jutjat de violència sobre la dona número 2 de València ha decretat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança per un possible delicte d'assassinat, contra l'home detingut dissabte per presumptament matar a ganivetades la parella a València. La magistrada, en funcions de guàrdia, ha donat l'orde després de prendre declaració al sospitós aquest dilluns festiu, Dia de la Constitució.

La causa continuarà instruint-la el jutjat de violència sobre la dona número 1 de València, que és el que estava de guàrdia quan van succeir els fets, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Agents de la Policia Nacional van trobar el cos sense vida de la dona en un habitatge del carrer del Comte d'Altea, al barri de l'Eixample de València, i van detindre la parella sentimental, un advocat de 35 anys d'edat, professor a la Universitat de València. Es tractaria de la quarta víctima de violència masclista a la Comunitat Valenciana enguany.

El jutjat de guàrdia de violència sobre la dona de València es va fer càrrec de la instrucció del cas i, segons fonts policials, no hi havia constància de denúncies prèvies per maltractaments.

La jove, Cristina, de 30 anys i filla d'un empresari de la comunicació mort el 2012 en un accident de trànsit, treballava en l'empresa Ad infinitum, dedicada a l'adquisició, explotació i alienació de finques rústiques i urbanes, així com a l'adquisició i venda de titulars de valors de renda fixa i variable.

També et pot interessar

stats