Detingut per furtar un cotxe d’un concessionari de Manises, estavellar-lo i fugir

El detingut va abandonar el vehicle, després de tindre un accident i que el turisme quedara amb les rodes cap per amunt

El vehicle, sostre d'un concessionari, va quedar amb les rodes amunt en un camí de la urbanització del Barranc Fondo sense ningú dins
El vehicle, sostre d'un concessionari, va quedar amb les rodes cap per amunt en un camí de la urbanització del Barranc Fondo sense ningú dins / Ajuntament de Manises

Va furtar un vehicle d’un concessionari, va fugir i va tindre un accident en un camí rural, d’on també va fugir deixant el cotxe amb les rodes cap per amunt. És el que va fer un home, ja detingut, a Manises. Ara, l’arrestat haurà de respondre pels presumptes delictes.

Els fets van passar dimecres, quan el detingut va robar un vehicle d’un concessionari maniser. Es va emportar el cotxe, però en la fugida va tindre un accident en la urbanització del barranc Fondo, segons relaten fonts de la Policia Local. En el sinistre, en què no hi va haver cap ferit, el cotxe sostret va quedar bolcat, amb el sostre a terra i les quatre rodes totalment enlaire.

Una telefonada ciutadana als serveis d’emergències que advertia de l’accident va arribar pràcticament al mateix temps que dos agents de la Policia Local havien vist un vehicle groc que va accelerar bruscament en veure’ls.

En personar-s'hi, diversos agents en el punt de la urbanització del barranc Fondo que els indicava la telefonada, es van trobar amb el vehicle bolcat i abandonat, sense ningú dins, com detallen fonts policials.

Aleshores, la Policia Local de Manises va muntar un dispositiu per a localitzar el presumpte autor dels fets, que presumien que s'havia amagat entre els matolls. Finalment, el presumpte autor dels fets va ser detingut pels agents i traslladat aa l caserna de la Guàrdia Civil d'Aldaia. 

També et pot interessar

stats