Detingut després d'una persecució policial a Benidorm que deixa cinc agents ferits

Un vehicle policial va xocar amb el cotxe del conductor en l'intent de frenar-lo

Imatges de vídeo del moment en què un vehicle policial xoca amb el turisme del fugitiu / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a un fugitiu que ha intentat evitar l'acció policial amb un carrera pels carrers de Benidorm (Marina Baixa), al volant d'un vehicle de gran cilindrada. Els agents han hagut d'envestir amb un vehicle policial el conductor en l'intent de neutralitzar-lo. Cinc agents han resultat ferits. 

Els fets van passar vora les 13:50 hores de dijous, quan un home, que "circulava a gran velocitat per la ciutat posant en greu risc a la ciutadania" va fer cas omís de les indicacions d'una patrulla de la Policia Nacional perquè frenara. En compte d'això, segons la nota policial, va accelerar la marxa per a fugir i va arribar a circular per zones de vianants, "posant en greu risc als ciutadans i causant seriosos danys al mobiliari urbà".

Els agents iniciaren una persecució en què es van mobilitzar diversos vehicles. Un dels cotxes patrulla va arribar a col·lidir amb el cotxe del detingut, encara que aquest va aconseguir continuar fugint. Finalment, els agents van neutralitzar i van detindre el conductor, qui es va resistir "activament", segons la nota. Està acusat dels delictes d'atemptat contra l'autoritat, danys i delicte contra la seguretat viària.

En el vehicle els agents han trobat multitud d'efectes presumptament relacionats amb la instal·lació il·legal de descodificadors de televisió pirates, a més de diversa quantitat d'efectiu. El detingut, un alemany de 42 anys, serà posat a disposició judicial quan acaben les diligències policials sobre el material confiscat.

També et pot interessar

stats