Detingut a Benidorm un home reclamat per la justícia britànica per tràfic il·legal de persones

Està acusat per la introducció il·legal de 13 persones al Regne Unit amb finalitats d'explotació laboral

Un agent de la policia nacional a Benidorm
Un agent de la Policia Nacional a Benidorm / Policia Nacional

Un home de nacionalitat vietnamita de 65 anys reclamat per la Interpol per tràfic il·legal de persones i acusat d'introduir il·legalment 13 persones al Regne Unit ha sigut detingut en un complex turístic de Benidorm (Marina Baixa) per la Policia Nacional.

Els agents van localitzar el parador del detingut gràcies als serveis informàtics d'abast internacional i van desplaçar un dispositiu policial fins a un hotel situat a la zona turística en la qual es trobava el detingut.

L’home es buscava des del 2018 per presumpta participació en la introducció il·legal de 13 persones al Regne Unit amb finalitats d'explotació laboral. Dins de l'entramat organitzat, aquesta persona s'encarregava de la falsificació de la documentació necessària per a l'entrada il·legítima al territori britànic de les víctimes, que pagaven entre 15.000 i 18.000 euros per entrar al país.

El detingut i la resta d'autors havien transitat per altres països com Cuba i República Txeca abans de la detecció i arrest a Benidorm. La captura es va dur a terme sense incidents i el pròfug va ser posat a la disposició de l'Audiència Nacional a Madrid el mateix dia de la detenció.

També et pot interessar

stats