Detingut per apropiar-se de dos camions i no pagar el rènting

L’acusen d’un delicte d’apropiació indeguda. El deute acumulat per l’impagament de les quotes és de 20.000 euros.

Detingut per apropiar-se de dos camions i no pagar el rènting
Detingut per apropiar-se de dos camions i no pagar el rènting

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda, en no tornar dos camions de rènting pels quals havia acumulat un impagament de poc més de 20.000 euros.

Els agents iniciaren les indagacions en tindre coneixement que no s'havien tornat dos camions tractors a una empresa de Madrid. Els vehicles els havia llogat una empresa per la modalitat de rènting el 2016 però havia deixat de pagar les quotes. Segons la investigació, les dos parts havien firmat un contracte en què es recollia que, en cas d’impagament, el contracte s’extingiria i es tornarien els camions. Sembla que en no atendre els pagaments de manera reiterada i sistemàtica, l’empresa arrendadora va procedir a dur avant l’esmentada extinció i requeriment però el detingut va fer cas omís i l’empresa creditora va interposar-hi una denúncia.

La policia va intervindre els dos camions i li’ls tornà a l’empresa arrendadora en qualitat de depòsit. El detingut, sense antecedents policials, va prestar declaració i va quedar en llibertat amb l’obligació de comparèixer al jutgat en cas de requeriment.

També et pot interessar

stats