Detingut per amenaçar la seua exdona i atrinxerar-se amb una escopeta a Tavernes de la Valldigna

El detingut ha violat l'orde d'allunyament de l'exparella i s'ha personat en la guarderia, amenaçant-la quan estava deixant la filla de tots dos

Moment de la detenció a Tavernes de la Valldigna
Moment de la detenció a Tavernes de la Valldigna / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut un home pels delictes d'homicidi en grau de temptativa, tinença il·lícita d'armes, trencament de condemna i pertorbació de l'ordre públic a Tavernes de la Valldigna (Safor). El jutjat número 4 de Sueca ha decretat l'ingrés en presó.

La detenció s'ha produït quan els agents han rebut una telefonada d'una dona alertant que l'exparella havia violat l'orde d'allunyament i s'havia personat en la guarderia en el moment en el qual estava deixant la filla de tots dos.

A l'arribada dels agents, l'exparella ja havia abandonat la guarderia. La dona ha contat als agents que l'home s'havia alliberat de la polsera de geolocalització i l'havia amenaçada si no reprenien la relació.

Els agents han localitzat l'autor dels fets al seu cotxe, a Tavernes de la Valldigna, prop de la casa dels pares, amb la intenció d'anar-se'n.

En adonar-se de la presència policial, ha agafat una escopeta que tenia al vehicle i ha entrat a l'interior de l'habitatge, on s'ha atrinxerat.

Una vegada assegurada la zona, la Guàrdia Civil ha aconseguit que deposara aquesta actitud. A continuació l'han traslladat al centre de salut i, posteriorment, l'han detingut.

També et pot interessar

stats