Detingut per amenaçar de mort amb una navalla l’exparella perquè li entregara el telèfon mòbil

L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, decretant l'autoritat judicial una orde d'allunyament de la víctima

El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere
El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 37 anys després que presumptament haguera amenaçat de mort l’exparella amb una navalla si aquesta no li entregava el telèfon mòbil.

Els fets van ocórrer dilluns al voltant de les 9:00 hores en un carrer del districte de Russafa de la ciutat de València, quan una dona, en companyia de la germana, que acabava de deixar els fills a l'escola va ser sorpresa per l'esquena per l’exparella, que circulava en patinet.

L'home presumptament la va amenaçar de mort si no li entregava el telèfon mòbil, alhora que li mostrava una navalla, han informat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

La germana es va interposar entre l'agressor i la víctima, moment en què aquesta última va fugir del lloc. El presumpte agressor la va perseguir en patinet.

Per la zona passava una patrulla de la Policia Nacional, a la qual la víctima va sol·licitar ajuda. En veure als agents, l'agressor va fugir del lloc, si bé li va caure la navalla de dènou centímetres de longitud, el telèfon mòbil, unes tisores i una cartera amb la seua documentació. Tots els efectes van ser intervinguts pels policies, que van atendre la dona i la van traslladar fins a una comissaria.

Els agents van assabentar-se que el sospitós controlava sovint l’exparella i que li enviava missatges de text i àudio amenaçadors o en els quals la insultava.

Els policies finalment van localitzar i van detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i l'autoritat judicial ha decretat una orde d'allunyament de la víctima.

També et pot interessar

stats