Dos detingus a la Comunitat Valenciana en l'operació que implica José Luis Moreno

El productor declara a l'Audiència Nacional en una operació contra la corrupció en què hi ha 53 persones detingudes

Imatges de l'escorcoll al domicili de José Luis Moreno
Imatges de l'escorcoll al domicili de José Luis Moreno / Efe

Dos valencians, un a la província de València i un a Alacant, han sigut detinguts en les últimes hores dins l’operació Titella, en què està implicat el productor musical i empresari José Luis Moreno, segons ha pogut saber À Punt Notícies de fonts policials.

L'operació ha comportant, de moment, la detenció de 53 persones, 47 de les quals ja ha passat a disposició judicial. Els detinguts són de tot Espanya: 25 a la Comunitat de Madrid, 17 a Barcelona, tres a Múrcia, un a Alacant i un més a València. De moment no han transcendit més detalls sobre aquests dos últims arrestats. També estan detinguts la neboda de Moreno i la seua advocada i un notari per delictes d'estafa. El cas s'instrueix per blanqueig de capitals, organització criminal i alçament de bens.

Mentrestant, Moreno ha passat aquest dijous a disposició del jutjat central d'instrucció número 2 de l'Audiència Nacional que porta el cas. A Moreno el van detindre dimarts en l'anomenada operació Titella per la qual s'ha desmantellat una xarxa internacional d'estafadors que disposaven de més de 700 societats mercantils amb què suposadament han defraudat més de 50 milions d'euros. L'operació està liderada pels agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Brigada de Madrid de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats