Detingudes sis persones per un tiroteig entre familiars del mateix clan a Torrent

Al lloc dels fets es van trobar impactes de projectils i dues persones ferides

Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Torrent (Horta Sud) sis persones entre 21 i 64 anys, tots ells membres d'una mateixa família, com a presumptes autors d'un delicte de temptativa d'homicidi, després de disparar contra la casa d'altres familiars, segons ha informat en un comunicat aquest divendres.

Els fets van ocórrer el dimarts cap a les 22:15 hores, quan el 091 va rebre una alerta perquè hi havia una batussa entre familiars del mateix clan a una zona del municipi, on s'havien sentit diverses detonacions. Diverses patrulles es van dirigir al lloc dels fets, on tres homes van declarar com uns familiars s'havien presentat i havien disparat sobre la finestra d'un dormitori, mentre uns altres intentaven obrir la porta a colps, per a posteriorment fugir.

Els agents van localitzar dos projectils a l'interior de l'habitació i tres orificis en la persiana. A l'interior de l'habitatge es trobaven tres persones, una d'elles una dona convalescent que va ser atesa per un sanitari. Un altre home estava ferit al cap.

Els arrestats han passat a disposició judicial en el matí d'aquest divendres.

També et pot interessar

stats