Detenen una parella a Burjassot per atacar amb una destral uns policies

Els agents han necessitat atenció per diverses lesions, tot i que el colp de destral va fallar.

Detenen una parella a Burjassot per atacar amb una destral uns policies
Detenen una parella a Burjassot per atacar amb una destral uns policies

La Policia Nacional ha informat que han detingut una parella com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat. L'home, un jove de 19 anys, ha atacat suposadament amb una destral uns agents de la policia quan ells es disposaven a detindre la parella.

El succés ha ocorregut quan una patrulla que circulava per Burjassot es va trobar un grup de persones entre les quals hi havia un home sobre el qual constava una reclamació judicial. L'individu va fer cas omís als agents i es va dirigir al domicili on es va recloure. En aqueix moment una dona, que deia ser la nóvia, es va interposar i va començar a increpar i amenaçar els agents, per la qual cosa la van detindre com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

Mentre procedien a la detenció de la dona, l'home va llançar diversos atacs amb una destral contra els agents, encara que no els va ferir. Després va abandonar la casa per la part posterior i va intentar escapar pels terrats. Finalment el van interceptar en un balcó i el van detindre.

Els cinc agents han hagut de ser atesos per diferents lesions. La parella detinguda, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats