Detenen una parella per amenaçar de mort una menor que tenia una relació amb la filla

Als progenitors, de 45 i 47 anys, se'ls atribueix un delicte d'odi i amenaces després que insultaren la xica per la seua condició sexual

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona i un home de 45 i 47 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte d'odi i amenaces després d'insultar i amenaçar de mort una menor per la seua orientació sexual i tindre una relació amb la filla de la parella. La detenció s'ha produït en un municipi de la província de València que les forces de l'orde no han precisat. 

La investigació va començar quan els agents pertanyents a la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (Ufam) van tindre coneixement d'uns fets ocorreguts dies arrere en què suposadament una parella va insultar i amenaçar de mort una menor a conseqüència de la seua orientació sexual.

La xica mantenia una relació sentimental amb la filla dels dos detinguts, també menor d'edat. Ambdues xiques mantenien, de fet, l'idil·li en secret per por de les possibles represàlies que pogueren rebre per part d'aquests.

Després d'esbrinar la identitat dels sospitosos, la policia els va arrestar com a presumptes autors d'un delicte d'odi i amenaces i han passat ja a disposició judicial.

També et pot interessar

stats