Detenen un jove per una agressió sexual a una menor en ple carrer de Burjassot

L’arrestat la va seguir i es va pujar al mateix taxi que ella, des d’on la víctima va demanar ajuda al conductor i aquest els va portar fins a la comissaria

Els agents de la Policia Nacional van establir sis punts de control al trànsit rodat en diferents punts de València
Els fets van passar la matinada de diumenge, quan el presumpte agressor va quedar arrestat a la comissaria de Paterna / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut un home de 25 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una menor de 17, a qui suposadament va forçar a mantindre relacions sexuals en plena via pública a Burjassot (Horta Nord), segons informa la Policia Nacional. L'arrestat, amb antecedents policials i en situació administrativa irregular a Espanya, ja ha passat a disposició judicial i se n’ha decretat l'ingrés en presó.

Els fets presumptament van passar durant la matinada de diumenge. Després de la suposada agressió, tots dos se'n van pujar a un taxi. En un moment del trajecte, la jove va poder demanar ajuda al conductor, qui va anar fins a la comissaria de Paterna (Horta Nord), on el presumpte autor de l’agressió va quedar detingut.

Els fets presumptament van passar durant la matinada de diumenge. La jove va conéixer el xic en una discoteca de València, des d’on va demanar un taxi per a tornar a casa. En pujar al cotxe, l'home la va seguir i es va asseure al costat d'ella dins del vehicle.

Atés que no portaven prou diners per a la totalitat del trajecte que havien sol·licitat al taxista, aquest els va deixar en un punt de Burjassot. Allà va ser on, en plena la via pública, i entre uns arbustos, l'home presumptament va forçar la jove a mantindre relacions sexuals, segons el relat policial.

L’ara detingut suposadament va abaixar els pantalons a la menor i va intentar penetrar-la vaginalment, encara que no ho va aconseguir a causa de la resistència de l'adolescent.

Posteriorment, la víctima, molt nerviosa, va poder agafar un altre taxi i va pujar ràpidament al seient del copilot. El presumpte agressor la va seguir novament i es va asseure en la part posterior del vehicle. No obstant això, la menor va poder demanar ajuda al conductor en un moment donat del trajecte.

El taxista, en veure l'"alt grau de nerviosisme" en què estava la víctima i davant la petició d'ajuda, va optar per traslladar-los fins a la comissaria que en aquell punt del trajecte quedava més pròxima, la de la Policia Nacional de Paterna.

Una vegada allà, el taxista va alertar els agents i la víctima els va manifestar el que havia passat, per la qual cosa van detindre el presumpte autor dels fets mentre traslladaven la menor a un centre sanitari per a ser atesa.

En conéixer els fets, la policia científica es va desplaçar fins al lloc dels fets per a fer una inspecció ocular i van localitzar-hi un preservatiu usat.

També et pot interessar

stats