Detenen un jove per incendiar la vivenda de l'exparella a Gandia

Se li atribueix un suposat delicte d’homicidi en grau de temptativa en l'àmbit de la violència de gènere.

Vehicles incendiats en el domicili de Gandia
Vehicles incendiats en el domicili de Gandia / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut a Gandia un jove de 23 anys per haver cremat suposadament la vivenda de l'exparella, on a més va provocar a més la mort de dos gossos, i per haver pegat foc a tres vehicles i un ciclomotor. Al detingut se li atribueix un suposat delicte d'homicidi en grau de temptativa en l'àmbit de la violència de gènere i un altre d’incendi. El jutjat número 1 de Gandia s’ha fet càrrec de les diligències.

La recerca es va iniciar després de la denúncia interposada, el 17 d'agost, pels habitants de l'habitatge incendiat. Davant la gravetat dels fets, el Grup d'Incendis de la Guàrdia Civil de València va fer una inspecció en la vivenda i va concloure que el foc havia sigut intencionat.

De les perquisicions realitzades, es va identificar un jove que el dia dels fets estava pels voltants de l'habitatge incendiat i on vivia l'exparella. Segons les recerques, els gossos que es trobaven a la vivenda no van lladrar quan algú es va acostar de matinada, per la qual cosa els agents van deduir que era una persona coneguda pels animals.

També et pot interessar

stats