Detenen un home a Sagunt per agredir la seua parella i deixar-la greument ferida

Els agents la van trobar en estat de xoc deambulant a les tres de la matinada per la ciutat 

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Sagunt a un home de 40 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar després de colpejar la seua parella, a qui va deixar greument ferida.

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, els agents se la van trobar deambulant a les tres de la matinada per la ciutat en estat de xoc. Els policies van observar signes de violència en el rostre de la dona, que tenia la cavitat ocular unflada i hematomes en diferents parts del cos, a més d'estar visiblement espantada.

Immediatament, la van traslladar a un hospital, on va ser ingressada i diagnosticada de traumatisme cranioencefàlic, a més d'hematomes amb globus ocular i en extremitats.

L’home, que va ser detingut la mateixa nit de l’agressió, té nombrosos antecedents policials, entre ells una reclamació judicial per conduir sense llicència, emesa per un jutjat penal de València.

La víctima ha sigut atesa per agents de la UFAM, especialitzats en matèria de violència de gènere i sexual. 

Cinc assassinats masclistes a Espanya des de dilluns

En només 72 hores, a delegació del govern central per a la violència de gènere ha confirmat cinc assassinats per violència masclista: una dona embarassada de tres mesos i el seu fill de set anys van ser assassinats a Sa Pobla (Mallorca), una dona de 52 anys a Creixell (Tarragona), una dona de 42 anys a Corbera de Llobregat (Barcelona) i una altra, de 42 anys, a Pola de Laviana (Astúries). La xifra de dones assassinades a Espanya per violència masclista ascendiria a tretze des de l’inici de 2021. 

També et pot interessar

stats