Detingut per matar la seua dona d'un tret a Astúries

L'homicidi ha tingut lloc en un pis de La Pola Llaviana i ha sigut comunicat a la Guàrdia Civil per un fill de la parella, de 20 anys

Agents de la Guàrdia Civil en un cas de violència masclista en una imatge d'arxiu
Agents de la Guàrdia Civil en un cas de violència masclista en una imatge d'arxiu / Arxiu

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 51 anys com a presumpte autor de la mort de la seua dona, de 48, d'un tret a la localitat asturiana de La Pola Llaviana.

Els fets han ocorregut sobre les 4:20 hores de la passada matinada en un pis situat en número 3 del carrer Puerto de Tarna. L'homicidi ha sigut comunicat a la Guàrdia Civil per un fill de la parella, de 20 anys. Els serveis mèdics traslladats a l'habitatge tan sols han pogut certificar la mort de la dona.

Els investigadors no tenen constància que la dona haguera interposat denúncies prèvies per violència de gènere i l'home tampoc consta en la base de dades del sistema VioGén.

La delegació del govern contra la violència de gènere està recaptant dades del presumpte assassinat masclista, que seria el primer que es registra enguany a Astúries. Si es confirma, la xifra de dones assassinades a Espanya per violència masclista ascendiria a tretze el 2021, cinc d'elles durant l'última setmana.

També et pot interessar

stats