Detenen per quinzena vegada un home per robar en vehicles a Mislata

Ha comés 25 robatoris en cotxes en els darrers mesos amb el mateix modus operandi: trencava la finestreta amb un tornavís i entrava dins per a emportar-se objectes de valor

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la policia nacional
Els agents van fer un seguiment arran de diverses denúncies per robatoris comesos al març / Europa Press

La Policia Nacional han detingut a Mislata un home de 37 anys acusat de 25 robatoris amb força a l'interior de vehicles, un delicte pel qual havia sigut arrestat fins a catorze vegades, com han informat fonts del cos.

El sospitós sempre actuava seguint el mateix modus operandi: robava de matinada objectes de l'interior de cotxes aparcats al carrer amb un tornavís, forçava la finestreta del vehicle i entrava dins, segons han detallat des de la Policia Nacional.

En tindre constància dels fets, per diverses denúncies que feien referència a robatoris comesos al març, els agents van establir un dispositiu de vigilància a la zona de Mislata on es concentraven.

El dispositiu de vigilància i les perquisicions policials van permetre localitzar, identificar i detindre l'home com a presumpte autor de 25 delictes de robatori en interior de vehicle. L'arrestat, detingut fins a 14 ocasions per fets semblants, ja ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats