Detenen un home a Elx per agredir l’exparella a la terrassa d’una cafeteria

La víctima, que va acabar inconscient i convulsionant a terra, s'havia mudat fa tres mesos d'Alemanya a la ciutat il·licitana per a fugir de l'agressor

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) va detindre el mes de desembre passat un home de 20 anys per l'agressió a l'exparella a la terrassa d'una cafeteria de la ciutat, segons ha comunicat l'Ajuntament aquest dimecres. Una dotació va rebre l'avís que una dona estava tirada a terra inconscient i convulsionant, es va desplaçar al lloc dels fets i va sol·licitar assistència sanitària.

La germana de la víctima va explicar als agents que estaven les dues assegudes juntes i que quan va entrar i eixir de l'establiment es va trobar l'exparella al costat d'ella, que havia perdut el coneixement. La família feia tres mesos que s'havia mudat d'Alemanya a Elx per a fugir de l'home, que asseguren que agredia la jove de manera habitual, fins i tot davant d'ells.

El pare de la víctima, que va acudir a la terrassa, es va mostrar sorprés perquè l'agressor haguera localitzat la filla. La dona no havia interposat cap denúncia per por de possibles represàlies. Cal recordar, però, que el fet que no s'haja presentat una denúncia formalment no implica que no hi haja hagut situacions de maltractament o violència masclista.

També et pot interessar

stats