Detenen un adolescent de catorze anys a Sagunt per pegar foc a una atracció de fira

El menor va utilitzar una garrafa de gasolina per a cremar la caseta dels tiquets i els llits elàstics. Els danys ocasionats ascendeixen a més 15.000 euros

Agents de la policia nacional en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut un menor de 14 anys per presumptament pegar foc a una atracció de fira a Sagunt (Camp de Morvedre).

Els fets van ocórrer el passat 18 d'octubre al voltant de les 22:30 hores, quan els agents van ser alertats perquè es dirigiren a un carrer de la capital del Camp de Morvedre on s'havia declarat un incendi.

Una vegada els bombers van sufocar el foc iniciat en una atracció de fira, els agents es van entrevistar amb diversos testimonis i van determinar que l'autor dels fets era un menor d'edat que havia utilitzat una garrafa de gasolina per a calar foc a la caseta dels tiquets i els llits elàstics.

L'incendi, segons informa la policia, es va estendre ràpidament i va cremar també el camió que estava estacionat al costat. Els danys ascendeixen a més 15.000 euros.

Els agents van detindre el passat 26 d'octubre un jove de 14 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys. La Fiscalia de Menors, després d'escoltar la seua declaració, ha disposat la seua posada en llibertat i l'entrega al seu tutor legal.

També et pot interessar

stats