Detenen setze joves a València per provocar danys en una vintena de vehicles

El grup de joves, la majoria menors d'edat, també hauria bolcat diversos contenidors i n'hauria incendiat dos

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat de València setze joves, d'entre 14 i 21 anys, com a presumptes autors d'un delicte de danys, després que abonyegaren, ratllaren i trencaren retrovisors i parafangs de quinze cotxes i dos motocicletes i bolcaren i incendiaren contenidors.

Segons han informat aquest dissabte fonts policials, els fets tingueren lloc al voltant de les 3:30 de la matinada al carrer Guillem de Castro, on un grup de joves nombrós estava provocant danys en els vehicles estacionats i estaven bolcant contenidors.

Els agents van seguir les indicacions de diversos ciutadans que havien vist passar el grup pel carrer Quart, el carrer Azcárraga i l'avinguda Pérez Galdós, on finalment van detindre els setze joves, dotze d'ells menors d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de danys.

Els quinze turismes i els dos ciclomotors van patir danys com abonyegadures al sostre, els retrovisors i els parafangs trencats, ratlles a les portes i destrosses en els bombins i en els taps de depòsit de gasolina. En molts dels vehicles també hi havia indicis que havien xafat el sostre i el capó. La quantia dels danys en algun dels cotxes ascendeix a més de 1.300 euros.

A més a més, també haurien bolcat diversos contenidors i n'haurien incendiat dos, segons han precisat les fonts. Després de declarar davant del jutge, els detinguts han quedat en lliberta. Se'ls ha advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial. Els tutors legals van fer-se càrrec dels menors, després haver informat dels fets a Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

stats