Detenen set joves a Burjassot per agredir un xic fins a deixar-lo inconscient

A un dels detinguts li imputen un delicte de temptativa d'homicidi, després d'intentar atropellar amb el cotxe diversos implicats en la baralla

Dos agents de la Policia Nacional, en arxiu
Dos agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot (Horta Nord) set joves, entre 20 i 30 anys, després de participar en una baralla on un xic va quedar inconscient i va ingressar a la unitat de vigilància intensiva (UCI) després de ser agredit.

A cinc dels detinguts els imputen un delicte de lesions, després de propinar, pel que sembla, nombroses puntades al cos i al cap a la víctima; un altre ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi, després d'intentar atropellar amb el cotxe diversos implicats en la baralla, i al seté detingut li imputen un delicte de baralla tumultuària.

Els fets van ocórrer a Burjassot, al voltant de les 2 de la matinada del 2 de setembre. Quan els agents van acudir a un carrer de la localitat, on s'hauria generat la baralla, van trobar el jove en estat inconscient. Per això van sol·licitar assistència mèdica urgent. Així mateix, van trobar un vehicle entravessat enmig dels rails del metro amb la finestreta fracturada, segons informa la Policia Nacional.

A la víctima la van traslladar a un centre hospitalari, on continua ingressada a la unitat de vigilància intensiva.

Després de diverses investigacions, finalment els agents han localitzat i han detingut els presumptes autors. La majoria tenien antecedents policials i han passat a disposició judicial, i s'ha decretat-se una orde d'allunyament respecte a la víctima per als cinc detinguts per un delicte de lesions.

També et pot interessar

stats