Detenen a Sagunt un jove per colpejar i amenaçar la seua dona

L’home ha amenaçat de mort la dona amb un ganivet mentre portava en braços el xiquet de tots dos.

Detenen a Sagunt un jove per colpejar i amenaçar la seua dona
Detenen a Sagunt un jove per colpejar i amenaçar la seua dona

La Policia Nacional ha detingut a Sagunt un home de 29 anys com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i trencament de l’orde d’allunyament, després de suposadament colpejar i amenaçar de mort la seua dona amb un ganivet, mentre ella portava el xiquet de tots dos en braços.

El presumpte agressor tenia en vigor una orde d'allunyament respecte a ella i els fills. Pel que sembla, també li va punxar les quatre rodes del cotxe i deixà el pany de l'automòbil inutilitzat amb la clau trencada dins.

Segons informa la Prefectura Superior de Policia, els fets van passar vora les 10 del matí, quan el sospitós va entrar per força en sa casa i començà a colpejar la dona al cap quan portava en braços el fill de deu mesos. La dona va poder eixir del domicili, moment en què va avisar la policia.

Així, els agents van establir un dispositiu per a localitzar l’agressor. Finalment, es va presentar de forma voluntària en dependències policials, on el van detindre com a presumpte autor dels delictes de trencament de condemna i violència de gènere. El detingut té antecedents policials i ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats