Detingut a València el pare d'un nadó de sis mesos hospitalitzat per donar positiu en cocaïna

Es tracta de qui va ser la parella de la jove víctima d'abusos per part de l'exmarit de Mónica Oltra

La Ciutat de la Justícia de València en una imatge d'arxiu
La Ciutat de la Justícia de València en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut aquest dijous a València el pare del nadó de sis mesos que es troba hospitalitzat a València després d'haver donat positiu per cocaïna en una anàlisi de sang. El jove està pot ser acusat d'abandó del menor i delictes contra la salut. El detingut és l'excompany sentimental de la menor que va patir abusos sexuals per part de l'exmarit de Mónica Oltra, i el bebé hospitalitzat és el fill de tots dos (en tenen un altre de dos anys).

Fonts pròximes a la mare han explicat que el menut es troba bé i que s'ha iniciat un procediment administratiu que podria desembocar en la tutela del menor per part de la Generalitat.

Els pares del nadó i d'un altre xiquet de dos anys s'han separat fa poc i en el moment de l'esvaïment del més menut es trobaven sota la tutela del pare. Les mateixes fonts han aclarit que el bebè podria haver patit una intoxicació accidental al domicili d'un familiar del pare, on s'allotjava o hi residia de manera temporal, un extrem que ara per ara està sota investigació policial.

Al bebé l'havien atés en un centre de salut no fa molt, però com no tenia targeta SIP,els sanitaris van advertir els pares que havien de regularitzar-ne la situació. Quan van acudir dilluns passat de nou al centre de salut sense la referida targeta, es va activar un protocol sanitari, en el transcurs del qual es va detectar la presència de cocaïna en la sang del nadó.

La Policia Nacional va cridar el pare a declarar dilluns passat i s'espera que el Grup de Menors de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana hi cite també la mare i després remeta un informe sobre què ha ocorregut a la Fiscalia de Menors perquè aquesta propose, si ho considera necessari, alguna mesura de protecció per al menor.

També et pot interessar

stats