Detenen dos joves a punta de pistola a Elda després d'una persecució policial

Els detinguts, un britànic i un marroquí, es van saltar semàfors i fins i tot van conduir en direcció contrària per a evitar que els confiscaren els 13,5 quilos de marihuana

Droga intervenida pels agents
Droga intervinguda pels agents / Policia Nacional

Dos joves de 24 i 26 anys han sigut detinguts a punta de pistola a Elda després d'una persecució policial en la qual els detinguts es van saltar senyals, semàfors i fins i tot van conduir en direcció contrària per a evitar que els confiscaren els 13,5 quilos de marihuana que transportaven en el cotxe, a més de 2.800 euros en efectiu.

La Policia Nacional ha informat que els fets van tindre lloc aquest dimarts quan una patrulla va detectar tres vehicles que circulaven per una de les vies principals de la ciutat a gran velocitat, se saltaven els senyals i componien un comboi sospitós d'ocultar alguna activitat delictiva.

Després de perseguir-los per alguns carrers, els tres vehicles se separen circulant cadascun per una via, per la qual cosa els agents van perseguir el vehicle del mig, que va accelerar la marxa i va començar a circular fent avançaments prohibits.

Finalment, el vehicle, després de prendre un carrer en direcció contrària, va impactar amb les rodes posteriors contra la vorera, la qual cosa va propiciar que el conductor perdera el control del vehicle i envestira el vehicle contra la terrassa d'un establiment d'hostaleria, on va quedar bloquejat.

Els policies van reduir i van detindre a aquests dos homes, de nacionalitat britànica i marroquina, que transportaven en el seu maleter sis bosses amb 13,5 quilos de marihuana en cabdells, a més de portar 2.803 euros en efectiu.

Els detinguts, tots dos amb antecedents previs, van ser posats a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia. Han sigut imputats pels delictes de danys, delicte contra la salut pública, desobediència greu i delicte contra la seguretat viària.

També et pot interessar

stats