Detenen dos joves a Gandia per gravar una parella tenint sexe al bany d’una discoteca i després enviar el vídeo

La jove es va adonar que un amic de la parella els gravava i, en eixir, li va demanar les imatges, però ja les havia compartides per missatgeria

Els agents van acudir al local requerits per la seguretat privada de l'establiment, que tenien retinguts als presumptes autors dels fets
Els agents van acudir al local requerits per la seguretat privada de l'establiment, que tenien retinguts els presumptes autors dels fets / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut dos homes, de 18 i 19 anys, a Gandia, com a presumptes autors d’un delicte contra la intimitat per gravar dos joves mantenint relacions sexuals en el bany d'una sala de festes i després difondre'n les imatges.

Els fets van ocórrer la matinada del diumenge. Els agents van ser requerits al local perquè una clienta havia assenyalat al servei de seguretat que dos joves l’havien gravada, presumptament, mentre practicava sexe amb un xic al bany de la discoteca.

Segons el relat de la xica, va veure els dos amics del xic guaitar per dalt del lavabo, un d'ells amb el mòbil a la mà, per la qual cosa va eixir i va avisar el personal de seguretat.

Després, va localitzar els joves i els va demanar veure les imatges, moment en el qual es va posar nerviosa en observar que efectivament l'havien gravada i ho havien enviat per missatgeria instantània a algun contacte, per la qual cosa va esborrar el vídeo per por que es difonguera més.

Finalment, els agents van detindre els dos joves com a presumptes autors d'un delicte contra la intimitat i van confiscar els seus telèfons mòbils. Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats