Detenen dos implicats en una brutal baralla en les festes de Vila-real

La Policia Nacional busca tres joves més que van participar dissabte en esta trifulca que va acabar amb tres ferits, un d'ells amb traumatisme cranioencefàlic, que continua ingressat a l'Hospital General de Castelló

Control de drogues i alcohol de la Polica Local de Vila-real durante estes festes
Control de drogues i alcohol de la Polica Local de Vila-real durante estes festes / Facebook: policiavilareal

La Policia Nacional ha detingut dos dels implicats en la brutal baralla que va tindre lloc al carrer València de Vila-real (Plana Baixa) el dissabte a les set del matí durant les festes patronals de Sant Pasqual. A més, els agents busquen a tres joves més implicats en els fets.

Un dels ferits, un jove de 24 anys, al qual van pegar patades al cap, continua ingressat a l'hospital General de Castelló amb traumatisme cranioencefàlic. Els altres dos, de 17 i 26 anys i amb ferides lleus, van ser donats d'alta dissabte a l'Hospital la Plana de Vila-real.

Segons ha publicat el diari Mediterráneo, els dos detinguts tenen antecedents i són de nacionalitat romanesa. Un d'ells és un menor de 17 anys que ha ingressat en un centre de menors i l'altre és un jove de 18 anys que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Un vídeo que ha publicat el diari gravat pels veïns de la zona, pròxima al recinte de la Marxa de Vila-real, mostra com un dels joves rep puntades i punyades al cap quan ja està indefens i inconscient tirat en terra al costat d'un toll de sang. Un altre dels ferits també cau a terra després de rebre una forta punyada a la cara.

També et pot interessar

stats