Detenen dos homes per robar en supermercats i botigues d’Alboraia, Massamagrell i Museros

Els arrestats, el propietari d’un centre de neteja de vehicles i un treballador, s’emportaven sense pagar des d’electrodomèstics, fins a ferramentes o aliments

Imatge d'una de les càmeres que va enregistrar un dels presumptes lladres emportant-se articles d'una farmàcia / À Punt NTC

El propietari i el treballador d’un establiment de neteja de vehicles han quedat detinguts per, presumptament, haver furtat en cinc supermercats i botigues de municipis de l’Horta Nord. Els arrestats, que es van emportar des d’electrodomèstics, fins a ferramentes o productes d’alimentació per valor d’uns 4.000 euros, i els amagaven al centre on rentaven els vehicles, segons ha explicat la Guàrdia Civil.

Aquests agents, en col·laboració amb la Policia Local de Massamagrell, van iniciar la investigació per a identificar els presumptes lladres en tindre constància de diversos furts en establiments d’Alboraia, Massamagrell i Museros. Els dos detinguts suposadament es van emportar sense pagar productes de supermercats, botigues de bricolatge, farmàcies i basars, com detallen des de la Benemèrita.

En registrar l’establiment de neteja de vehicles, regentat per un dels detinguts, els agents van trobar ocults en diversos punts gran quantitat dels objectes que havien sostret: bateries, recanvis, electrodomèstics, ferramentes i productes d’alimentació, “que guardaven en tres neveres i un bagul congelador”. Tot això està valorat en més de 4.000 euros, puntualitzen des de la Guàrdia Civil.

En tindre constància dels presumptes fets, el propietari de l’establiment, de 43 anys, i un treballador, de 45 anys, per cinc presumptes delictes de furt. El jutjat de Massamagrell s’ha fet càrrec del cas i els objectes suposadament furtats ja han sigut retornats als seus propietaris. 

També et pot interessar

stats