Detenen dos homes per l'homicidi d'una dona britànica a Alacant el 2019

Entraren a casa de la víctima per a robar-li i, en la fugida, un d'ells li va propinar un colp mortal en el pit.

Moment de la reconstrucció del crim
Moment de la reconstrucció del crim / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes com a presumptes autors de l'homicidi d'una dona britànica de 70 anys ocorregut al novembre passat en un habitatge de la Granja de Rocamora (Baix Segura), on residia sola la víctima, segons ha informat l'institut armat.

Els dos arrestats acudiren al domicili de la dona per a robar-li. Un d'ells, amic íntim de la víctima, sabia que ella li obriria la porta sense posar-li cap impediment. "Sabent que a casa guardava diners en efectiu, van anar directes a sostraure-li la quantitat de 600 euros", relata la Guàrdia Civil. En la fugida, i per a apartar-la del seu camí, un dels presumptes lladres va propinar a la dona un colp mortal en el pit, que va acabar amb la seua vida, segons el cos armat.

El grup d'homicidis de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alacant ha aclarit aquest crim després que fora descobert el cos sense vida de la dona el passat 18 de novembre en el seu habitatge. Va ser una amiga de la víctima qui va avisar l'institut armat després de trobar el cadàver estés en terra i amb aparents signes de violència. En l'escena del crim no hi havia res, ni tan sols un xicotet indici que poguera ajudar els agents a aclarir el delicte.

Després de mesos d'anàlisis de les escasses proves trobades en l'entorn, va haver-hi una línia d'investigació que va cobrar força: havia de ser un conegut de la víctima. Els dos homes arrestats, que estan acusats dels presumptes delictes d'homicidi i robatori amb violència, van confessar haver participat en la mort de la dona davant els agents de la Guàrdia Civil i posteriorment davant el jutge, que ha ordenat l'ingrés en presó.

També et pot interessar

stats