Detenen dos homes per agredir les seues parelles

Els fets han ocorregut a Sant Vicent del Raspeig i al Perelló i se'ls acusa d'un delicte de violència de gènere.

Detenen dos homes per agredir les seues parelles
Detenen dos homes per agredir les seues parelles

En les últimes 24 hores la policia ha detingut dos homes com a presumptes autors d'un delicte de de violència de gènere per agredir les seues parelles a Sant Vicent del Raspeig (Alacantí) i al Perelló (Ribera Baixa).

La Policia Local de Sant Vicent del Raspeig ha detingut un home de 19 anys com a presumpte autor de l'apunyalament de la nòvia, de 20. Els fets han ocorregut al pis on convivia la parella i les ferides patides per la jove li han provocat la perforació d'un pulmó. La jove ha hagut de ser operada d'urgència i l'home també ha sigut atés al centre de salut per algunes ferides també produïdes per arma blanca.

D'altra banda, la Policia Local de Sueca ha detingut un home per, suposadament, agredir la parella al passeig marítim del Perelló. Una xiqueta va alertar els agents i una patrulla es va presentar al lloc dels fets i va aconseguir identificar la parella a la zona de confluència dels carrers d'Isaac Peral i de les Amèriques.

En cas de presenciar o patir mals tractes per violència de gènere, el telèfon d'atenció a les víctimes oferix atenció gratuïta 24 hores i 365 dies a l'any. Encara que aquesta telefonada no ix reflectida en la factura telefònica, sí que queda registrada en el telèfon i es pot eliminar des del dispositiu. També es pot escriure al correu electrònic 016 online@msssi.es

També et pot interessar

stats