Detenen dos homes acusats d'agredir sexualment una jove en una platja d'Alacant

El jutjat de Jumella ha decretat llibertat amb càrrecs per als dos.

Imatge de la detenció
Imatge de la detenció / Europa Press

Agents de la Policia Nacional d'Alacant i de la Policia Local de Jumella han detingut dos homes, de 27 i 31 anys, acusats d'agredir sexualment una jove en una platja de la ciutat d'Alacant, segons ha informat la prefectura. Els arrestats han sigut localitzats a la localitat murciana, segons sembla, el lloc en què residien.

La víctima relata que dos homes als quals coneixia de vista i amb qui pensava anar a prendre unes copes a Alacant la traslladaren des de Jumella. Tot i això, continua que, sense el seu consentiment, la van portar a una platja en què va ser agredida sexualment i, posteriorment, abandonada.

La víctima va demanar ajuda a un jove que passava per allí i ell va cridar a la policia, que es va personar immediatament al lloc dels fets i va iniciar el protocol especial existent en els casos de delictes sexuals.

Després que l'atengueren a l'hospital i es formulara la denúncia, va començar la investigació dels agents de la Policia Judicial. Gràcies a les perquisicions practicades, es va aconseguir identificar els presumptes autors. Una vegada arrestats, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Jumella, que va decretar per als dos llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

stats