Empresonats dos germans per una agressió sexual a una xica en un jardí de València

Els dos joves, que van conéixer la víctima en un local d’oci, es van oferir a portar-la a casa, però la van enganyar i la van violar en una zona verda del barri d’Algirós

La col·laboració ciutadana va ser clau perquè els agents acudiren ràpidament al lloc dels fets i detingueren els acusats
La col·laboració ciutadana va ser clau perquè els agents acudiren ràpidament al lloc dels fets i detingueren els acusats / Policia Local de València

La Policia Local de València ha detingut dos germans, d’uns vint anys, per presumptament haver agredit sexualment una xica de 19 anys. La jove va denunciar que l’agressió es va cometre la matinada de dimarts en una zona enjardinada del barri d'Algirós. Els dos arrestats ja han ingressat en presó provisional.

La víctima i els ara empresonats van coincidir en un local d'oci de la zona de la plaça d'Hondures de la ciutat. En eixir del local, els xics es van oferir a portar la xica a casa. Inicialment, la jove hi va accedir, però, amb enganys, els dos detinguts la van portar a un parc, on la van agredir sexualment.

El veïnat va telefonar a la Policia Local en sospitar que s’estava produint una agressió sexual i, per això, pocs minuts després de cometre’s els fets, els agents es van personar en el jardí, on van localitzar els presumptes agressors. La víctima, per la seua banda, va denunciar els fets quan la van atendre en un hospital.

Una vegada identificats i detinguts els dos germans que suposadament la van agredir, els agents els van portar al jutjat de guàrdia, on es van acollir al seu dret a no declarar.

La gravetat dels fets, corroborats per l'informe mèdic de la víctima, ha portat els dos germans a la presó. Se’ls ha obert una causa per un possible delicte d'agressió sexual. Estan en preso provisional, comunicada i sense fiança, en una causa oberta per un presumpte delicte d'agressió sexual.

També et pot interessar

stats