Detenen el germà d'Antonio Anglés per segrestar i torturar un home a Montserrat

Joaquín Martins, el Mauri, i altres quatre homes van deixar la víctima nu i emmanillat en una carretera a Paiporta

Joaquín Martins, el Mauri, en una imatge d'arxiu l'any 1994
Joaquín Martins, el Mauri, en una imatge d'arxiu l'any 1996 / À Punt

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts Joaquín Martins, el Mauri, un dels germans d'Antonio Anglés, autor dels assassinats de les xiquetes d'Alcàsser, i a altres quatre homes com a supòsits responsables d'haver segrestat i torturat un home, al qual van deixar abandonat nu i emmanillat en una carretera.

Segons ha informat a EFE la Guàrdia Civil, els detinguts tenen entre 26 i 45 anys i han sigut capturats en els municipis valencians de Paterna (Horta Nord), Alfafar (Horta Sud) i Albal (Horta Sud) per delictes de lesions, detenció il·legal, robatori amb violència, danys, pertinença a grup criminal, robatori de vehicle de motor, falsedat documental, furt i ús de vehicle de motor.

Aquests delictes van tindre lloc el 29 de novembre del 2021, quan un grup va abordar a un home a Montserrat (Ribera Alta) quan tornava a sa casa i amb gran violència el van obligar a pujar a una furgoneta, amb la qual el van traslladar a una nau.

Joaquín Martins, el Mauri, en una imatge d'arxiu l'any 2020
Joaquín Martins, el Mauri, en una imatge d'arxiu l'any 2020 / À Punt

Allí el van tindre retingut diverses hores i el van colpejar, per motius que s'estan investigant, per a deixar-lo més tard en la carretera de Santa Anna, al costat de la urbanització coneguda com Los Pitufos, al terme de Paiporta (Horta Sud), nu, desorientat i amb les mans lligades a l'esquena amb brides.

El Mauri es va canviar el cognom després que el seu germà fora considerat autor, amb Miquel Ricart, dels assassinats de les tres xiquetes d'Alcàsser (Horta Sud) fa trenta anys. Antonio Anglés va fugir i mai el van detindre.

També et pot interessar

stats