Detenen dues persones per matar a colps un veí de Carlet

Els arrestats són dos membres de la mateixa família, un dels quals havia protagonitzat una violenta baralla amb la víctima.

Detenen dues persones per matar a colps un veí de Carlet
Detenen dues persones per matar a colps un veí de Carlet

La Guàrdia Civil ha detingut dos membres d'una mateixa família per matar a colps un veí a Carlet (Ribera Alta) la vespra de Nadal. Hores abans, la víctima havia protagonitzat una violenta baralla amb un dels arrestats, a qui va traure un ull.

Els fets van passar durant la matinada. Pel que sembla, la víctima, de 49 anys, ja havia patit diversos enfrontaments amb els arrestats i familiars seus, i també amb altres veïns del barri de Villarrúbia, on vivia de manera il·legal en una casa que havia ocupat.

El diumenge va discutir amb un veí amb antecedents policials i, en el transcurs de la baralla, el va ferir en un ull amb un ganivet. L'home va ser traslladat per familiars a l'Hospital de la Ribera, on li van confirmar la pèrdua total de la visió. Hores després, i en el que tot apunta cap a una venjança familiar, trobaven l'agressor mort al carrer a les portes de sa casa. L'havien colpejat al cap amb un dels troncs de llenya que tenia a l'entrada del domicili.

Per aquest crim, la Guàrdia Civil ha detingut dos persones, l'home que va perdre l'ull i un parent seu, que seria l'autor material del crim. Es preveu que en breu passen a disposició judicial.

També et pot interessar