Detenen dues persones implicades en l'homicidi per arma de foc d'un home a Dénia

La detenció del presumpte autor dels tirs i la seua encobridora ha tingut lloc a Benissa.

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional realitzant tasques de vigilància
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional realitzant tasques de vigilància / Efe

Agents de la Policia Nacional han detingut a Benissa a dues persones, un home i una dona de nacionalitat espanyola i alemanya, presumptament implicats en l'homicidi d'un home de 44 anys. La víctima va ingressar dimarts a l'Hospital de Dénia amb diverses ferides de bala produïdes per arma de foc i finalment ha mort aquesta passada nit.

Immediatament, agents de la brigada de Policia Judicial de la comissaria de Dénia van començar una investigació conjunta amb policies del Grup de Delinqüència Violenta de la brigada provincial de Policia Judicial d'Alacant que ha aconseguit identificar el presumpte autor dels tirs.

Durant la nit s'ha establit un ampli dispositiu policial que ha comptat amb la participació del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES), tenint en compte la perillositat de l'investigat i la dificultat de la intervenció, ja que l'autor podria disposar d'escopetes de gran calibre i l'arma de foc amb la qual, presumptament, hauria disparat. Finalment, s'ha aconseguit localitzar-lo i detindre'l, així com també s'ha detingut una persona que presumptament l'estava encobrint.

Després de l'arrest, s'ha escorcollat el domicili del detingut per a buscar indicis relacionats amb els fets investigats i amb la finalitat d'aclarir el motiu del fets.

La investigació continua oberta en aquests moments i els detinguts, de 48 i 35 anys, es posaran a la disposició del jutjat de guàrdia de Dénia quan acaben les diligències policials.

També et pot interessar

stats