Detenen a Cocentaina un fugitiu buscat per les autoritats del Pakistan

L'home està acusat de participar en l'homicidi del gendre després que es divorciara de la seua filla

Agents de la Policia Nacional detenen un home buscat per les autoritats pakistaneses
Agents de la Policia Nacional detenen un home buscat per les autoritats pakistaneses / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a Cocentaina (Comtat) un home sobre el qual pesava una orde internacional de detenció emesa per les autoritats del Pakistan a través d'Interpol. El cercaven per la presumpta participació en l'homicidi del gendre després del divorci d'aquest amb la seua filla.

La detenció del fugitiu va ser efectuada per agents de la Policia Nacional, adscrits al Grup I de Crim Organitzat de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant, després de rebre informació del Grup de Fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial a Madrid.

Els agents van fer diverses gestions policials i vigilàncies fins que van localitzar a Cocentaina el fugitiu, sobre el qual pesava una orde internacional de detenció per a extradició emesa a la fi del mes de febrer per les autoritats pakistaneses a través d'Interpol, ha indicat la Policia Nacional en un comunicat.

El detingut es va traslladar a Cocentaina el març del 2022, i des de llavors feia vida normal amb la intenció de passar desapercebut, fins que va ser localitzat pels agents de la Policia Nacional i detingut amb la col·laboració d'agents del cos de Policia Local.

L'acusat podria enfrontar-se a una pena màxima de cadena perpètua en estar acusat d'haver sigut partícip en l'homicidi del gendre. La víctima va ser assassinada amb una arma de foc, després d'una disputa familiar per haver-se produït el divorci entre aquest i la filla del detingut.

Finalment, l'home cercat internacionalment va ser posat a la disposició del jutjat central d'instrucció de l'Audiència Nacional, òrgan encarregat de realitzar els tràmits per a la posterior extradició.

També et pot interessar

stats