Detenen el camioner que va causar la mort del secretari general del PP d'Elx

El conductor del camió, que va envair el carril pel qual circulava Sergio Rodríguez, va donar positiu en drogues

Detingut per homicidi imprudent el camioner que va causar la mort de Sergio Rodríguez
Detingut per homicidi imprudent el camioner que va causar la mort de Sergio Rodríguez / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut el conductor del camió implicat en l'accident que va causar la mort el passat dilluns de l’exregidor i secretari general del PP a Elx, Sergio Rodríguez

Els agents han conclòs que el camioner, que ha ingressat a la presó, suposadament va envair el carril contrari pel qual circulava la víctima en el seu turisme, la qual cosa va derivar en un xoc frontal que va impossibilitar evitar l'impacte.

El conductor del camió, de 45 anys, està acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les drogues, ja que va donar positiu en estupefaents en el test practicat en el lloc dels fets. L'autoritat judicial competent ha decretat el seu ingrés immediat a la presó i la retirada del permís de conduir, segons ha confirmat l'institut armat.

L’accident es va produir l'1 d’agost a la CV-854, al quilòmetre 1,4 al pas per Elx (Baix Vinalopó) cap a les 18:00 hores. Al lloc dels fets es va traslladar una SAMU, però no va poder fer res per salvar-li la vida. 

Per la seua banda, també es va atendre el conductor del camió, que va resultar ferit a conseqüència del xoc, i se’l va sotmetre a les proves per a detectar el consum d'alcohol i drogues, cosa que va donar un resultat positiu en el consum de substàncies estupefaents. Els agents el van detindre i, posteriorment, va ser traslladat a l'hospital d'Elx per contusions en el tòrax.

També et pot interessar

stats