El secretari general del PP a Elx i exregidor mor en un xoc frontal amb un camió

Les mostres de condol se succeeixen en les xarxes socials, tant de companys de partit com d'altres formacions

Sergio Rodríguez, secretari general del Partit Popular a Elx
Sergio Rodríguez, secretari general del Partit Popular a Elx / Partit Popular
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 d'agost 2022 - 19:55 Actualitzat: 02 d'agost 2022 - 09:57

Sergio Rodríguez, secretari general del Partit Popular a Elx i secretari de comunicació de l'executiva provincial del partit a Alacant, ha mort en xocar frontalment el turisme que conduïa amb un camió, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant. Rodríguez era una persona molt coneguda al municipi, ja que també va ser regidor.

L’accident s’ha produït a la CV-854, al quilòmetre 1,4 al pas per Elx (Baix Vinalopó) i com a resultat de la col·lisió Rodríguez, que conduïa el turisme, ha quedat atrapat dins del vehicle.

Les mostres de condol han sigut nombroses en les xarxes socials després que se sabera que el conductor que havia faltat era l'exregidor. El president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha lloat les qualitats de Rodríguez, a qui associava a valors com ara "futur, vida, amistat, Elx i família".

D'altra banda, l'alcalde d'Elx, el socialista Carlos González, ha emés un comunicat municipal en el qual expressa les condolences de l'equip de govern i ha traslladat a la vídua el seu suport "en aquests moments tan difícils" en els quals "no hi ha paraules per a acompanyar la pèrdua".

"Lamentem profundament la defunció de Sergio Rodríguez, a qui recordarem sempre com una persona lluitadora, dinàmica, plena de vitalitat i profundament compromesa amb els seus ideals", ha afirmat l'alcalde.

L'accident en què va faltar Sergio Rodríguez va tindre lloc aquest dilluns de vesprada. Al lloc dels fets es va traslladar una SAMU, que va atendre el conductor de 34 anys en el lloc, però que no va poder fer res per salvar-li la vida. També van atendre el conductor del camió, de 45 anys, que ha resultat ferit a conseqüència del xoc i ha sigut traslladat a l'hospital d'Elx per contusions en el tòrax.

Després de l’accident, el camió es va incendiar, fet que va obligar els bombers a desplaçar-se fins allí.

També et pot interessar

stats