Detenen a Alacant un home de 64 anys per abusar sexualment d’una xiqueta de set

El detingut va oferir llepolies a la menor per a fer-la entrar a una tenda, on li va realitzar tocaments

Imatge d'arxiu de cotxes de la policia nacional a Alacant
Imatge d'arxiu de cotxes de la Policia Nacional a Alacant / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d'Alacant un home de 64 anys per presumptament abusar sexualment d'una xiqueta de set en una tenda del barri de Carolines després d'oferir-li llepolies.

L'arrest s'ha produït després que la mare haja interposat una denúncia i les càmeres de vigilància del negoci on van ocórrer els fets mostraren que l'home va realitzar tocaments a la menor a l'establiment.

Els fets van ocórrer quan diverses patrulles uniformades i de paisà van acudir al lloc per a parlar amb una dona que, acompanyada de la filla, va assegurar als agents que un home li havia fet tocaments a l'interior d'una tenda.

En concret, l'encausat l'hauria agarrada de la mà per a introduir-la a la tenda i, una vegada dins, li va posar la mà en el gluti per a després fer-li tocaments íntims, segons han confirmat les mateixes fonts.

Després de prestar declaració, l'home ha quedat en llibertat amb una orde d'allunyament de la xiqueta i queda a l'espera de la pertinent citació judicial. Igualment, la Policia investiga si l'home podria haver realitzat tocaments a una altra menor, segons han confirmat fonts policials.

També et pot interessar

stats