Detenen a Alacant quatre persones i desmantellen dos importants punts de venda d’estupefaents

La Policia Nacional ha confiscat més de 3.000 grams d'haixix i 100 grams de cocaïna en dues operacions antidroga

Confisquen més de 3.000 grams d'haixix i 100 grams de cocaïna en dues operacions antidroga a Alacant / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut quatre persones i ha aconseguit desmantellar dos importants punts de venda de cocaïna i haixix que en proveïen a diferents zones de la ciutat d’Alacant en dos operatius antidroga.

El primer dels operatius va tindre lloc a la barriada del Cementeri, on es tenia coneixement d'un punt de venda de cocaïna desarticulat en altres ocasions. El principal investigat es dedicava al tràfic d'estupefaents a la zona de Ciutat d'Assís i els agents el van sorprendre quan realitzava una transacció de droga per diners.

En l'operatiu policial van detindre tres persones, dos homes i una dona d’entre 21 i 65 anys, dues de les quals van ser posades a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant, i una altra va quedar en llibertat a l'espera de la compareixença en seu judicial. En els tres registres efectuats es van intervindre 110 grams d'haixix, 18 grams de cocaïna, dues balances de precisió i diners en efectiu. 

En el segon operatiu, també van detindre un altre home, de 23 anys, que es dedicava a subministrar importants quantitats de substàncies estupefaents al barri alacantí del Palamó. La detenció va tindre lloc a bord del seu vehicle, on transportava vint tauletes d'haixix, que se sumen als 3.035 grams d'haixix i 85 grams de cocaïna intervinguts en el posterior registre del seu domicili. L’home va ser posat a la disposició judicial.

També et pot interessar

stats