Detecten salmonel·la en un lot de fuet de la marca bonÀrea distribuït a la Comunitat Valenciana

L'empresa ha contactat amb la clientela afectada i ha retirat el producte de la venda

Imatge d'arxiu del fuet afectat
Imatge d'arxiu del fuet afectat / Aesan

Les autoritats sanitàries han detectat la presència del bacteri salmonel·la en un lot de fuet ibèric extra de la marca bonÀrea que s’ha distribuït a Aragó, Castella-la Manxa, Catalunya, la Comunitat Valenciana, Madrid, La Rioja i Navarra, encara que podria haver-hi redistribucions a altres autonomies.

El número de lot afectat és el 6170199, es ven en una peça sencera envasada, amb data de consum preferent 15.10.2024, 180 grams el pes de la unitat i a temperatura ambient, segons la informació facilitada per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan). 

L'empresa ha contactat amb els clients i ha retirat el producte de la venda. A més, esta informació l'han traslladada a les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri) perquè verifiquen la retirada del producte. Es recomana a les persones que tinguen al seu domicili el producte afectat per esta alerta que s'abstinguen de consumir-lo.

En el cas d'haver consumit algun producte del lot afectat i presentar alguna simptomatologia compatible amb la salmonel·losi —principalment diarrea i/o vòmits acompanyats de febra i mal de cap—, es recomana acudir a un centre de salut.

També et pot interessar

stats