Detecten contaminació de listèria en dos productes més de l'empresa que va originar el brot

Investiguen una segona mort a Andalusia

Tipus de carn que ha provocat els casos de listeriosi a Andalusia
Tipus de carn que ha provocat els casos de listeriosi a Andalusia / Arxiu. À Punt Mèdia

Les anàlisis realitzades a tots els productes de l'empresa Magrudis de Sevilla, on es va originar el brot de listeriosi, han donat positiu a aquest bacteri en dos productes més de carn. 

Es tracta d'anàlisis realitzades el 20 d'agost i que encara no són definitives, ha informat el delegat de Salut de l'Ajuntament de Sevilla, Juan Manuel Flores, que ha demanat prudència fins que no concloguen totes les proves analítiques.

A més, s'ha immobilitzat de manera cautelar una quantitat de carn d'aquesta empresa que s'havia comercialitzat com a marca blanca per una empresa de la localitat de Brenes (Sevilla).

El nombre d'afectats per listeriosi a Andalusia ha augmentat en 25 persones i ja són 186 les persones afectades, de les quals 99 estan hospitalitzades.

Investiguen una segona mort per listeriosi a Andalusia

S'investiga la mort d'un home de 72 anys, malalt terminal de càncer de pàncrees, que va donar positiu en contagi per listèria. El portaveu de la Junta d'Andalusia per a aquest brot de listeriosi, el doctor José Miguel Cisneros, ha confirmat aquest divendres la mort de l'home, però ha puntualitzat que, fins que no es realitzen les anàlisis moleculars, no es podrà assegurar si la mort està relacionada amb el brot de listeriosi.

També et pot interessar

stats